Ski reparation og vedligeholdelse

Indlæg omkring skireparation, vedligeholdelse, skikasserne etc.


DM i Rulleski og Langrend

DM i Rulleski Velkommen til den største rulleski event i Danmark. Danmarksmesterskaberne i rulleski, de lange distancer, finder sted i Holte søndag den 30. september. Kongevejsløbet er inkluderet og det er seedningsløb til Vasaloppet 2019. Der gives transporttilskud, hvis du kommer fra Fyn. http://www.holteski.dk/da/586-dm-2018-kongevejslobet DM i Langrend Se invitation her!    

Læs Mere


Skiværksted

På lørdag den 9. januar er der er mulighed for at pleje dine ski ved OS værkstedsarrangement. Odense Savværk er rammen. Klubben stiller udstyr til rådighed og der vil være mulighed for at få vejledning.

Læs Mere


Livlig aktivitet

Værkstedsdagen er en nyttig og populær aktivitet i skiklubben. Fra dørene blev åbnet kom der en jævn tilstrømning af medlemmer der ville trimme skiene før skituren. Som altid foregik det i en hyggelig atmosfære med liflig duft af varm voks, vejledninger og brug af knofedt. De der ikke havde mulighed for at komme, kan låne en af klubbens smørekasser til "hjemmebrug", ved at kontakte Erling Ecklon på telefon 66 10 17 97 eller mail erling.ecklon@odenseskiklub.dk

Læs Mere


Skiværksted

Så er det nu der skal ordnes ski - med fil og med strygejern. Vi slår atter portene op til en skireparationslørdag, nemlig på lørdag den 10. januar hvor Mogens Jacobsen endnu engang har arrangeret at Odense Savværk, vil lægge lokaler til værkstedsdagen. Find brædderne frem så er der hjælp at hente.

Læs Mere


Værkstedsdag

Med fil og strygejern. Så slår vi atter portene op til en skireparationslørdag, nemlig lørdag den 10. januar hvor Mogens Jacobsen endnu engang har udvirket at Odense Savværk, vil lægge lokaler til værkstedsdagen.

Læs Mere


Lån en smørekasse

Ski hører ikke til det billigste sportsudstyr, så det kan anbefales at passe godt på "brædderne". En god idé er det derfor at sørge for at få skiene vokset. Sålen holder længere og skiløbet føles lettere hvis ikke voksen er helt forkert. Er man til lidt "gør det selv" så har klubben smørekasser med det nødvendige udstyr. Læs hvordan

Læs Mere