Rulleski

Indlæg omhandlende klubbens rulleski, træning på rulleski etc.


Rulleski start :-)

Torsdag d. 12/10 havde vi første træningsdag på rulleskiholdet. Det var en super hyggelig tur, hvor vi rullede på stierne ude omkring Tornbjerg og SDU. Ind i mellem fik vi også trænet lidt teknik, og jeg fik rigtig meget ud af det! Det kan varmt anbefales at deltage på de ugentlige træninger! JEG GØR OPMÆRKSOM PÅ: Vi blev her til aften enige om at flytte den ugentlig træning fra torsdag til tirsdag.... Næste træning bliver derfor på tirsdag, d. 17. oktober, kl. 18. Vi mødes foran indgangen til svømmehallen på SDU og ruller derfra. Derudover er ...

Læs Mere


Rulleski – Alliansloppet

Hej rulleskiløbere i Odense. Bussen der kører til Alliansloppet har opsamling i Odense. Men det eksakte sted er ikke fastlagt. Har I forslag til et opsamlingssted? Mvh Rune Dahl Mortensen Langrendsskolen.dk

Læs Mere


Kongevejsløbet afviklet

DM rulleski på lang distance er afviklet. Det er her muligt at se Billeder fra Kongevejsløbet 2015 taget af Henrik Kofoed Jacobsen.

Læs Mere


Kongevejsløbet – DM/FM rulleski lang distance

6. september står Holte Skiklub igen for afviklingen af DM/FM i rulleski på de lange distancer. Løbet er bedre kendt under navnet Kongevejsløbet.

Læs Mere


Vestcup Stige Ø

Invitation til 3. afd. af Vestcuppen, onsdag, den 3. juni 2015 kl. 18.30 Det foregår på Stige Ø lige nord for Odense. Stige Ø i Odense, en gammel losseplads, der er blevet forvandlet til et yderst spændende rekreativt område med naturlegepladser, kajakmuligheder, mountain bike-ruter, løbestier, og ikke mindst en lille sjov rulleski- og rulleskøjteløjpe på 1320 meter. Hvordan finder du dette herlige område?  Gå i kalenderen og se Google map eller på Krak og skriv ”Østre Kanalvej, Odense” i søgefeltet. Når du kommer til Østre Kanalvej ...

Læs Mere


Rulleskiinstruktørkursus

Bliv rulleskiinstruktør, Odense Skiklub betaler deltagergebyret læs mere .....

Læs Mere


Vestcup i rulleski

Vestcup’en 2015 i rulleski er startet. Vestcuppen er for alle; tykke og smalle, nybegyndere, garvede og børn som har egen rute. Deltag i en sjov og hyggelig aktivitet.

Læs Mere


Rulleski interesseret – send mailadr.

Odense Skiklubs rulleskiløbere, ivrige som knap så ivrige, eliteløbere som motionister, VASA-løbere, langrendsløbere etc. inviteres hermed til at sende deres mailadresse til Odense Skiklub så klubben bedre kan målrette sin information til denne gruppe medlemmer.

Læs Mere


“lækkert løb”

Til natteravnene og de morgenfriske er her et lækkert rulleskiløb i det nordjyske. Ben og cykler er også velkommen. Vi ses ved klejneboden! https://www.facebook.com/pages/Coast-2-Coast/119298658243124 Set på Odense Skiklubs facebook side.

Læs Mere


Rulleskitræning

Rul med i Odense Skiklub. Rulleski er en ny træningsdille. En sjov og effektiv helkropstræning, der tuner din kondition. Rulleskitræning er en træningsform næsten uden skader. Læs mere om træningstider og introduktion til rulleskiløb.

Læs Mere