Nyheder Danmarks Skiforbund


Vasaloppet 2018 – indbydelse

Så er det tid til at tilmelde sig det fantastiske Vasaloppet. Læs indbydelsen - klik her Med venlig hilsen Gert Olsen Vasakoordinator og stævneledelsen DM 2018 langrend Danmarks Skiforbund

Læs Mere


DM langrend 2018 – indbydelse

Så er der indbydelse til DM i langrend 2018 Vi har fået denne spændende indbydelse, hvor Gert Olsen skriver følgende: For mange år siden var jeg fodboldtræner for et ungdomshold, der tog jeg til stævner i Norge og Sverige med en holdleder og 15 drenge. Nogle fantastiske oplevelser. Er det muligt til DM 2018 langrend, har din klub en far eller mor og nogle børn, der vil boltre sig i sneen, så har vi bus fra Holte, lektiecafe, skiskole og masser af socialt samvær og et sted at bo, men vent ikke for længe, alt kan blive reserveret på Kvitåvatn Fjeldstue. ...

Læs Mere


Nyt spændende nummer af Skiavisen

Skiavisen er klar med et væld af spændende artikler om teknik, udstyr, antidoping arbejde indenfor skisporten, nationale og internationale begivenheder og udøvere, foruden oplysning og inspiration i forhold til skisportsdestinationer

Læs Mere


Skiavis nr. 10

Skiavis nr. 10 kan hentes til gymnastikken og hos Surf og Ski, eller læses på nettet. Avisen dækker hele skisportsspekteret - masser af spændende læsning.

Læs Mere


Nyheder fra Danmarks Skiforbund

Læs om nogle af de mange aktiviteter og skipræstationer i Danmarks Skiforbund. Der er samlet en buket af meget forskellige aktiviteter.

Læs Mere


Skiavisen er på gaden

Læs om store skistjerner, danskere på vej frem, spændende træningsmuligheder og destinationer. Skiavisen dækker et bredt udsnit af det der sker i skiverdenen.

Læs Mere


Nyeste om DM langrend

Der opdateres løbende om årets langrends DM på Kvitåvatn i Norge. Følg med her på hjemmesiden.

Læs Mere


Skiavisen

Læs Skiavisen her på hjemmesiden - alternativt kan den hentes hos Erling Ecklon, Bådvej 26, 5240 Odense NØ, i ægte avis udgave. Læs blandt mange spændende artikler, om den sensationelle Dansk VM medalje.

Læs Mere


Skiavisen elektronisk

Nu er den elektroniske udgave af Skiavisen tilgængelig læs om mange spændende facetter af skilivet og -muligheder.

Læs Mere


Skiavisen er på gaden

Friske nye skihistorier er klar i den nye udgave af Skiavisen. Den er foreløbig kommet i den gode kendte papirversion, og vil senere blive tilgængelig elektronisk.

Læs Mere