Skiavisen

Danmarks Skiforbund ændrede i 2013 sin bladaftale således, at Skimagasinet, som tidligere blev sendt pr. post til hver enkelt husstand ikke længere eksistere, men er nu afløst af SKIAVISEN. Den er gratis og distribuereres mere centralt.

Første nummer i sæsonen er udkommet. I Odense Skiklub vil Skiavisen være lagt frem i salen i forbindelse med skigymnastikken, ligesom Surf & Ski velvilligt har en række eksemplarer liggende til fri udlevering. Endelig kan du også hente avisen hos Erling Ecklon på Bådvej 26, 5240 Odense NØ.

Idéen med Skiavisen er at komme tættere og hurtigere på klubbernes medlemmer med mere relevant stof for den ivrige skiløber. Der vil være noget om destinationer, trænings- og kursusvejledninger skrevet af ”avisens egne” eksperter, noget om udstyr og tilbud til skiklubberne i øvrigt. Den elektroniske version af SKIAVISEN kan ses her: