Vestcup i rulleski

Vestcup’en 2015 i rulleski er startet, og der kan ses mere på Vestcup

Onsdag den 3. juni kl. 19 afholder Odense Skiklub 3. afdeling af Vestcup’en på rulleskibanen på Stige Ø, se særskilt invitation.

Vestcup er en rulleskicup der løber over 8 stævner. Cuppen afvikles i Vejle, Århus, Odense, Herning, Holstebro, Ebeltoft og Faaborg.

Der løbes såvel skate som klassisk stil, hvis du ønsker at deltage på inliners med/uden stave, kan det også lade sig gøre.
Alle kan deltage og er velkomne – uanset om du er nybegynder på rulleski eller har løbet flere år. Alle stævner afvikles i en uformel atmosfære og efter løbet er der som regel en hyggelig samling i de respektive klubhuse.
Der etableres en børnerute i hver afdeling, således at børneløbere ikke løber samme distance som de voksne rulleskiløbere
Cuppen er åben for alle rulleskiløbere i Danmark – også nybegyndere. Reglement finder du  her.
Stævneplan finder du her