Vild med off-piste – så se turen uge 5

Off-piste tur til La Grave uge 5 – 2016

La Grave, Frankrig 6 dage på ski med bjergguide lørdag 30. Januar til lørdag 6. februar 2016

Odense og Kolding skiklub, kan sammen med bjergguide Søren Svinth, tilbyde dig en helt enestående mulighed for at blive udfordret med off-piste skiløb..

Søren Svinths CV er som skiløber utroligt langt. Søren har viet sin tilværelse til professionelt at arbejde som alpin guide, både sommer og vinter og han er certificeret Mountain Guide IFMGA / UIAGM.

La Grave 2

Turen kommer til at gå til den enestående offpiste destination La Grave i Frankrig.

Deltagerne kommer til at bo på Hotel Edelweiss i La Grave, hvor der en rigtig hyggelig stemning og hvor man spiser godt.

I 2010 deltog Hans Wagner Pedersen fra Odense Skiklub på en tilsvarende tur, læs Hans Wagners beretning La Grave 2010

Program for turen

Søren vil i løbet af ugen komme ind på emner som, vejvalg i bjergene, navigation, sne- og lavinekundskab, gletscher færdsel, redning i bjergene, vejrforhold, off-piste skiløb og meget mere.

Turen kræver almindelig basis skiudrustning og specielt udstyr kan lånes eller lejes i La Grave, men det vil man naturligvis blive informeret om inden afrejsen.  STA41574 Skovløb i dyb sne

• 6 dages guidet skiløb
  • 7 nætter på Hotel Edelweiss
  • 1/1 pension

Pris: Kr. 10.900,-

Der kan formidles transport, som ikke er inkluderet i prisen.

Liftkort købes til de dage, hvor det skal benyttes.

Tilmelding og information direkte til Søren Svinth, soren.svinth@bjergguiderne.dk

Depositum på kr. 3000,00 indbetales ved tilmelding på konto: 2251-4386414381.
Restbeløbet senest den 1. december 2015.