Andespil – OS hygge

Stemningsrapport fra andespillet

Alle m/k var på plads – i ordets egentlige forstand – ved Odense Skiklubs årlige juleandespil onsdag den 9. december. Ingen sne i Åløkkeskoven, kun pladrede stier og veje, men indenfor i Odense Orienteringsklubs klubhus herskede både andespils- og julestemning. Hele OS’s andespilssegment – ca. 40 personer – havde indfundet sig på de sædvanlige pladser.

I løbet af de første 5 spil bredte der sig en duft af gløgg og æbleskiver til fortæring i pausen, hvor også det amerikanske lotteri blev afviklet. Belært af sidste års æbleskiveoverskud havde vi reduceret mængden lidt, men desværre løb vi tør for denne julespise undervejs.

Det slog dog ingen skår i spillelysten, alle havde mindst 4 plader, og de 700 lotterilodder blev næsten udsolgt. Det manglede også bare med alle de mange præmier, ænder, stege, vin, sportsudstyr, merchandise, kaffe, chokolade etc. kulminerende med finalespillets købmandskurv.

Endnu engang må det konstateres at verdens goder er ulige fordelt, der burde være mindst en præmie til hver spillende, nogle gik bort med lange arme, mens andre var knap så heldige. Denne aften i Åløkkeskoven kaster ikke det store overskud af sig, det er heller ikke formålet, snarere er det, at kunne samle klubbens medlemmer til en fornøjelig og hyggelig aften, et bærende element.

Tak til dem der mødte frem, og til dem der gav en hjælpende hånd undervejs, og ikke mindst tak til dem der stillede præmier til rådighed:

Falcks Redningskorps, TencCate Advanced Armour, Danski, Intersport, Nykredit, Surf&Ski, Vinens Verden, Fazer, Sportmaster og Sydbank.

Erling