Vel hjemme fra Mayrhofen

Uge 3 turen afviklet med stor succes!

I ugerne op til turen så det ikke for godt ud med sne-forholdende. Der var stort set kun sne på pisterne, og landskabet var præget af visne marker. Men allerede mens vi var på vej om fredagen, kom der læssevis af sne i Østrig og det fortsatte til mandag morgen. Det gav selvfølgelig nogle ski-mæssige udfordringer de første par dage, men da der var tale om løs frostsne var det ikke så slemt endda. Med et par kaiser-wetter-dage, hvor de fjernere områder af Zillertal blev udforsket, kunne forholdene næsten ikke tænkes bedre.
Uheld havde vi kun nogle få stykker af og heldigvis ikke alvorlige. Men dog en løftet pegefinger: kør nu ikke hurtigere end at skiløbet kan kontrolleres og pas på de andre på pisten!MAyrhofen 2016-2
Mon ikke også alle fik fyldte maver i kraft af hotel Neuhaus’ overdådige morgenbuffet og fantastiske 5 retters aftenmenu. Disse traktementer må nu straffes med en hel del skigymnastik og andre aktiviteter.
Jeg vil til slut takke alle deltagere for det gode humør og den uforbeholdne stemning, det skabte på turen. Og ikke mindst en stor tak til vores to instruktører: Jan og Jacob, som på fantastisk vis fik det bedste skiløb frem i os.
Mange skihilsner og på gensyn til næste år!
Kim