Hafjell uge 11, 2017

Hafjell – kort men godt den 15.- 19. marts i uge 11

VENTELISTE

Bus – Hytte – Forplejning – Liftkort – Træning – alt i én pris

Odense Skiklub er klar med det kendte turarrangement til Hafjell i 2017.

En træningstur for alle aldersklasser uanset skimæssige færdigheder.

Lær at stå på ski. Bliv bedre på ski. Puds formen af samtidig med at du nyder 3 dage med godt skiløb og supplerer med hyggeligt samvær. Nyd gode venners selskab, lær nye at kende, slap af med familien, forkæl dig selv eller måske børnebørnene, samtidig med at skiløbet forbedres, med hjælp fra dygtige trænere.

Alt det bedste fra ugeturene samlet på 3 skidage.

Inkluderet i turen er

• Transport i moderne bus.
  • Ophold i 8 personers hytter, klar ved ankomst.
  • 1/1 pension fra torsdag morgen til lørdag aften. (Mad tilbereder vi selv)
  • Liftkort i 3 dage.
  • Undervisning/træning.

2016-03-10 16.05.13

2995,- kr. for voksne.

2795,- kr. for børn (t.o.m. 15 år)

2195,- kr. for små børn (under 7 år)

Der er ingen særskilt seniorrabat.

Undervisning

Træning/undervisning er tilrettelagt på alpine ski. Børn undervises fra de er 6 år (skal kunne indgå i skiskoleundervisning).

Undervisning er inkluderet i prisen. Det tilstræbes at medbringe et team af vore dygtige danske instruktører.

Løber du på andet end alpine ski, vil vi se på muligheden for at tilbyde anden undervisning, men det må ikke forventes.

2014 Hafjellbørn

Forventet rejseplan

Der forventes opsamling i Fredericia/Middelfart, Odense, Nyborg, Slagelse og København. Vi kører via Storebælt, Øresund og Sverige til Hafjell.

Udrejse Odense:  Onsdag den 15. marts 2017 kl.18.30,  forventet ankomst til Hafjell kl. ca. 06.30

Hjemrejse Hafjell:    Vi pakker bus lørdag aften efter aftensmaden, forventet ankomst i Odense, søndag den 19. marts kl. ca.9.00

Tilmelding til

Turarrangør Lotte Feldfoss tlf. 66 14 76 92/51 51 07 71, mail lotte@feldfoss.dk

Tilmeldingen er gældende når det fulde beløb er betalt.

Oplys: Navn, adresse, fødselsdag/år, mobil nr. og mailadresse.

Der indbetales på konto administreret af Odense Skiklub 6845 – 1518101

Turarrangør

Kølsen Rejser, som er omfattet af rejsegarantifonden, og Lotte Feldfoss for Odense Skiklub.

Deltagelse i turen kræver medlemskab af Odense Skiklub, evt. anden skiklub under Danmarks Skiforbund, klubtilhørsforhold skal oplyses ved tilmelding.

Medlemskab kan tegnes i Odense Skiklub på www.odenseskiklub.dk eller direkte hos Allan Nielsen tlf. 20 28 43 94, mail: a.liborius@mail.dk

Afbud/forsikringsdækning I tilfælde af sygdom eller at du aflyser af anden årsag, tilbagebetales pengene IKKE.

Deltagere kan IKKE indsætte anden deltager på pladsen, ved afbud, kontakt turleder.

Sørg for at være dækket af ønsket forsikring: afbud, rejse – hjemrejseforsikring inden tilmelding.

Danmarks Skiforbund har en afbuds- og sygeforsikring, dækningen er beskrevet på side 23 og 24 i Skiavisen, vurder selv http://issuu.com/skiforbund.dk/docs/sa.06_dec_2014/0

Odense Skiklub indestår ikke for dækning.

Turinformation

Detaljeret turinformation udsendes ca. en uge før afrejsen.

Mange Hafjell hilsner

Lotte Feldfoss