Referat bestyrelsesmøde 14/8-2017

4. Hjemmeside
5. Økonomi
6. Evt.

Til stede: Martin, Allan, Søren, Kim, Hans Wagner (ref.)
Afbud: Pia

1. Gennemgang af referat sidste møde.
• Ingen kommentarer.
2. Post.
• Ingen post
3. Aktiviteter.
• Facebook (tidligere administrator Jeannet Sørensen) Kim kontakter for at få kode.
• Uge 4 Kim arbejder på tur til Marilleva, der er pt. 16 tilmeldte.
• Uge 7 Hans Wagner arrangerer tur til St. Anton. Der er 9 tilmeldte til turen
• Uge 8 Kim arbejder på langrendstur til Norge med Rubi rejser. Der er 2 tilmeldte
• Lotte arrangerer tur til Hafjell uge 11, tilmelding pågår.
• Henrik Iversen har arbejdet på kortture i uge 2 og uge 6 til Østrig, der arbejdes videre med en tur i uge 6
• Kirsten arrangerer tur til Sölden i uge 9, der er 2 tilmeldte.
• Martin arrangerer ture til indendørstræning til Århus. Der bliver 3 ture i uge 45 (12. november), uge 47 (26. november) og uge 1 (7. januar). Man får 3 x 10 minutter på båndet inkl. instruktion. Der arbejdes videre med turen som kræver 10 deltager for at prisen holder, klubben giver støtte til turen.
• Jørgen Stengade arrangerer vinsmagning i Vines Verden den 26. oktober kl. 19.00
• Andespil onsdag den 6. december, mangler en tovholder og hjælpere. Kim kontakter nogle emner.
• Skireparationsdag på Odense Savværk lørdag den 13. januar, Hans Wagner kontakter Erling om han vil hjælpe med afholdelsen.
• Surf og Ski Aften i november. Martin kontakter Jan og afklarer tidspunkt.
• Der er 10 som er interesseret i at lave et rulleskihold, men der mangler en tovholder / underviser. Kim vil prøve at starte det op og kontakter Bent for evt. hjælp. Christian Wolf kunne evt. lave en introduktionsdag.
• Instruktør til skigymnastikken, Louise kan kun mandag og Nanna kan kun om onsdagen. Anne-Kathrine kan afløse eller hjælpe de andre. Det bliver afklaret sidst i august. Kim sørger for børneattest. Instruktørerne får mulighed for at købe nyt udstyr.
• Odense skiklub stiller med 2 hold til DHL stafetten.
• Presenningen på liften på Slagterbakken er ved at gået i stykker, der skal laves en ny. Stik og liftens installationer skal gennemgås, samt gyvel skal skæres ned. Hans Wagner følger op og finder nogle folk der kan hjælpe i efteråret, samt få lavet en ny presenning.
• Vi skal have afklaret følgende forsikringer: Bestyrelsesforsikring, forsikring på snescooter. Der er pt. ingen forsikring på snescooter eller lift. Søren undersøger muligheder for snescooter, lift og bestyrelsesforsikring.
4. Hjemmesiden.
• Martin i gang med hjemmesiden og er ved at få den opdateret. Han har ændret opsætningen så aktiviteterne kommer på forsiden. Han arbejde videre med opretningen.
• Kontaktmail til klubben er odenseskiklub@odenseskiklub.dk
• Tilmelding af nye medlemmer skal være til Allans mail: a.liborius@mail.dk
5. Økonomi
• Bogholder Marie Møllegaard vil føre regnskaberne for klubben. Søren er i kontakt med hende og de er ved at starte systemet op.
• Allan skal have kikke-ret til kontoen for at have overblik over medlemsadministration og Hans Wagner skal have kikke-ret til turkontoen. Søren har kontaktet Danske bank. Der må kun være 2 som har kikke ret til en konto ved Danske Bank, ellers kræver det en speciel konto der koster 3.000 kr./år. Søren forhører sig ved Sydbank hvilken muligheder der er.
• Bestyrelsesmedlemmerne skal registreres på bankens konti, Søren mailer hvilke oplysninger der kræves.
• Kontingent opkrævning skal udsendes primo september med betaling 1. oktober. Hans Wagner aftaler tidspunkt med Kim for udsendelse af opkrævning på mailfletning. Allan har opdateret medlemslisten.
6. Evt.

NÆSTE BESTYRELSESMØDER: