ODENSE SKIKLUB – NYHEDSBREV

Marts 2018 

VINTEREN SLIPPER forhåbentlig snart sit tag, så vi får forår igen. Det betyder desværre også, at skisæsonen snart slutter. Vi mangler kun at få afviklet uge 11 turen til Hafjell. De øvrige ture blev alle afviklet med stor succes, og I kan læse mere om nogle af dem herunder. Gymnastikken slutter lige før påske, men vi kan se tilbage på en sæson med rigtig mange deltagere. For jer, der gerne vil fortsætte med træning, er der mulighed for at deltage i løbetræningen eller se på rulleski-gruppens Facebook side, om I kan finde nogle at træne med.

GENERALFORSAMLINGEN afholdes onsdag d. 25. april i Odense Orienteringsklubs klubhus. Agenda og forslag kommer senere i et særskilt nyhedsbrev. Men sæt allerede nu kryds i kalenderen, da der vil komme forslag til en del ændringer i klubbens drift.

VEST CUPPEN PÅ RULLESKI. Vi er i Odense Skiklub blevet spurgt, om vi igen i år vil afholde en afdeling af Vest Cuppen onsdag den 30. maj 2018 på Stige ø. Før vi kan sige ja til dette, er det nødvendigt, at vi finder et par medhjælpere. Der bliver selvfølgelig også mulighed for at deltage, der kommer et opslag ang. dette senere.

Men send os en mail på odenseskiklub@odenseskiklub.dk,  hvis du har mulighed for at give en hånd med!

Uge 4 til Marilleva1400, Italien
Den helt traditionelle alpine uge 4 tur til et sted i alperne.
(Se turbeskrivelsen og billeder her!)

 Uge 8, Skarslia, Norge
Årets nyskabelse! For første gang i mange år var Odense Skiklub på en rigtig langrendstur til Norge med 10 deltagere. Nogle begyndere og andre meget øvede. Opholdet var arrangeret som en del af Ruby-Rejsers fællesrejse-koncept med madhold og meget mere…
(Se turbeskrivelsen og billeder her!)

Uge 9, Sölden, Østrig

Uge 9 har også rødder tilbage i klubhistorien, men denne gang med Kirsten Neckelmann som turleder. Det blev en tur med sol og succes …
(Se turbeskrivelsen og billeder her!)

 Løbetræning
Kontakt Allan Lyholm på: allanlyholm@hotmail.com, hvis du vil vide mere!

 Rulleski
Se mere på: Odense Skiklubs Rulleskihold på Facebook