Rulleski

NYT

Dorte Rønning kører i foråret kurser i rulleski i klassisk stil: Et for nybegyndere og et for dem, der har prøvet at stå nogle gange.

Indhold: Bliv fortrolig på rulleski, teknikfærdigheder, legeaktiviteter, balanceøvelser, rytme, styrkeøvelser m.m.

Kurserne er allerede fuldtegnede. Evt nye kurser bliver annonceret her på  hjemmesiden

OBS  Følg med i Facebookgruppen “Odense Skiklubs Rulleskihold” for at se om coronarestriktioner påvirker træningen!

Nedennævnte gælder normale forhold:

DER ER RULLESKITRÆNING hver lørdag kl 10 med start forskellige steder. Se hvor og andre nyttige oplysninger på holdets Facebookside: ”Odense Skiklubs Rulleskihold”. Alle er velkomne.

Pris: Deltagelse er gratis, men som medlem af Odense Skiklub får du adgang til andre aktiviteter i Odense Skiklub og har mulighed for at låne udstyr!
Kontakt: johan@falmaar.dk