Skigymnastik start!

Skigymnastikken starter igen mandag d. 14/9 kl. 19:10 og onsdag d. 16/9 kl. 17:00 i kasrenehallen ved Odense Squashcenter.

Skigymnastik
Så er vi ved at være klar til en ny skigymnastiksæson, som bliver noget anderledes end sædvanligt pga. Coronasituationen. Vores instruktører og bestyrelsen  gør sig umage for at overholde de gældende retningslinjer og undgå smittespredning. Der vil bla. ikke være løb eller gang mellem hinanden, og man får en fast plads som man bliver på gennem hele træningen. Der vil være næsten dobbelt så meget plads pr. deltager som de 4m2 sundhedsstyren anbefaler, når vi er flest.

Klubben har:
Håndsprit og gulvmobbe.
Kegler til afmærkning af hver plads, så vi kan holde afstand.
Træningselastik – klubben udleverer din egen personlige, som du skal tage med hjem.

Du skal medbringe:
Yogamåtte eller håndklæde.
Gulvklud eller karklud, som erstatning for klubbens tæppefliser.
Så vidt det er muligt skal du komme omklædt og tage bad hjemme, så der er plads til dem, der cykler eller skal køre langt og har brug for omklædning.

Første gang mandag 14/9 kl. 19.10. Bemærk at vi starter 10 min over sædvanlig tid.
Så er der nemlig luftet ud efter bordtennisholdet, og vi undgår kontakt med holdet. Det er således en god idé ikke at komme for tidligt. Hvis I får behov for at vente udenfor salen, så sørg for at holde god afstand. Vent evt i gangen udenfor omklædningsrummene i stedet for i det lille rum umiddelbart udenfor gymnastiksalen.

Anden gang onsdag 16/9 kl. 17.00.
Hvis der er stemning for det og vejret tillader kan vi evt lave opvarmning udenfor, hvor der er plads til at løbe med forsvarlig afstand.
Instruktørerne glæder sig meget til at komme i gang og vi passer selvfølgelig på hinanden og følger de generelle råd for at undgå coronasmitte: Hold afstand. Sørg for god håndhygiejne. Host eller nys i ærmet. Bliv hjemme, hvis du er syg,

Mvh. Bestyrelsen og instruktørerne