Skigymnastik!

OBS! Med baggrund i regeringens skærpede Covid19-retningslinjer er vi desværre nødt til, begrænse antal deltagere til gymnastikken til 8 personer. Men det er nu muligt at deltage hjemmefra via Zoom.

Se mere her!

Skigymnastik hver mandag 19:15 og onsdag kl. 17:15 i kasserne-hallen ved Odense Squashcenter, og derhjemme.

Skigymnastik
Skigymnastiksæsonen bliver noget anderledes end sædvanligt pga. Coronasituationen. Vores instruktører og bestyrelsen  gør sig umage for at overholde de gældende retningslinjer og undgå smittespredning. Der vil bl.a. ikke være løb eller gang mellem hinanden, og man får en fast plads som man bliver på gennem hele træningen. Der vil være næsten dobbelt så meget plads pr. deltager som de 4m2 sundhedsstyren anbefaler, når vi er flest.

Klubben har:
Håndsprit og gulvmobbe.
Kegler til afmærkning af hver plads, så vi kan holde afstand.
Træningselastik – klubben udleverer din egen personlige, som du skal tage med hjem.

Du skal medbringe:
Yogamåtte eller håndklæde.
Gulvklud eller karklud, som erstatning for klubbens tæppefliser.
Så vidt det er muligt skal du komme omklædt og tage bad hjemme, så der er plads til dem, der cykler eller skal køre langt og har brug for omklædning.

Mvh. Bestyrelsen og instruktørerne