Skigymnastikken er startet

Det var dejligt, men også helt underligt at mødes igen til skigymnastik. Takket være de fremmødte og vore dygtige trænere kom vi rigtig fint fra start. Det var dejligt at se både de kendte, men også en del nye ansigter. Velkommen til  jer alle, håber de nye medlemmer vil finde sig godt tilrette. Håber vi får en rigtig god sæson.

Husk: Du skal medbringe egen træningsmåtte, to gulvklude og tidligere udleverede elastikker med mulighed for udlevering af ny, hvis du mangler.  Selvom coronarestiktionerne er ophævede er der stadig være håndsprit i hallen.  Du bedes undlade at møde op, hvis du er syg. VIGTIGT FOR MANDAGSHOLDET: For at undgå for tæt kontakt og smittespredning til bordtennisspillerne, der er i hallen inden vi kommer gælder følgende: Odense Skiklub får først adgang til hallen kl 19.05 om mandagen. Inden dette tidspunkt bedes I vente enten i den lange, brede gang dvs mellem dame- og herreomklædningsrummene, eller i forhallen lige indenfor indgangen til centeret. I må IKKE klumpe sammen lige udenfor døren til kasernehallen!

Skigymnastikken foregår i kasernehallen ved Odense Squash Center, Sønder Boulevard 17 A .

Deltagelse er gratis for medlemmer af Odense Skiklub.

Er du ikke medlem, er du meget velkommen til at komme og prøve gratis et par gange før du beslutter om det er noget for dig.

Der trænes alle mandage og onsdage i hele efterårs- og vintersæsonen.
Mandage kl. 19:05 – 20:30
Onsdage kl. 17:00 – 18:30