Aktiviteter sæson 2023-24

Skifitness Alle mandage kl 19-20.30 og onsdage kl 17-18.30 også i efterårs- og vinterferie, men ikke mellem jul og nytår. Sæsonen slutter til påske i udgangen af marts 24.  

Rulleskitræning Hvornår og Hvor? Find svaret og få andre informationer ved at følge holdet på Facebook under Odense skiklubs rulleski-hold

Hvem: Alle er velkomne. Kan man låne udstyr: Ja, de første par gange,- efter aftale med Johan Falmår.  Pris: Deltagelse er gratis. Som medlem af Odense Skiklub får du adgang til andre aktiviteter i Odense Skiklub og har mulighed for at låne udstyr!!  Facebook: Odense skiklubs rulleski-hold Her kan du også få kontakt med andre rulleski-løbere. Se mere her!
Kontakt: johan@falmaar.dk

Generalforsamling afholdes tirsdag 16.4.24 kl 19 i kantinen på Skt. Klemensskolen, Dahlsvej 1, 5260 Odense S. 

Afholdte aktiviteter

Vinsmagning med Cru vin d. 31.10. Seksten deltagere havde en hyggelig aften, hvor de blev klogere på Spaniens røde vine Der var også mulighed for at gøre gode vinindkøb.

Andespil afholdt vi 6.12. Der var julehygge, gløgg, æbleskiver og fine præmier.

Skireparationsdag afholdt vi lørdag 13.1.24  kl. 10-14 på savværket, Odense Træforarbejdning ApS, Gøteborggade 14, 5000 Odense C. Som sædvanlig var det godt besøgt og der blev flittigt arbejdet på skiene. Også nybegyndere udi skireparation blev godt hjulpet og vejledt. 

Odense Skiklub deltog i Sportslørdag 20.1.24. Mange kom forbi vore stande, hvor der var mulighed for at prøve rulleski og skiskydning.

Har du ønsker eller forslag til yderligere aktiviteter, så send en mail til os på: odenseskiklub@odenseskiklub.dk
For tilmelding til arrangementer gå til menubjælken øverst og vælg “Aktiviteter”, dernæst “tilmelding til arrangementer”