Introkurser til rulleski i forbindelse med “Danmarks Motionsuge”

Overvejer du at prøve kræfter med rulleski?

Har du lyst til at udfordre dig selv med en anderledes sport, hvor du både forbedrer din balance, styrke og kondition? Eller har du hørt om rulleski, men ved ikke rigtig, hvordan du kommer i gang? Så kan en introduktion til rulleski i Odense Skiklub være det helt rigtige for dig!
Rulleski træner både din styrke og kondition og kræver derudover teknik, balance og koordination. Derfor er rulleski den fedeste sport i verden! Og her i Danmark har vi fantastiske forhold til rulleski med mange sikre stier og veje.

Du behøver ikke have tidligere erfaring med hverken rulleski eller langrend, men det er en fordel at være vant til fysisk udfoldelse.

Vi holder introkurser en gang om måneden – det første i forbindelse med ”Danmarks Motionsuge”

Hvis rulleski bare viser sig at være ”det” for dig, så er der mulighed for at melde sig til et skræddersyet begynderforløb derefter.

Intro til rulleski tilbydes henholdsvis:
Søndag d. 8. oktober kl. 13-15 ved Forskerparken

Lørdag d. 4. november kl. 9.30-11.30 ved Forskerparken
Søndag d. 3. december kl. 13-15 ved Forskerparken

Husk at møde op i praktisk tøj til aktiviteter, medbring gerne cykelhjelm, et par egnede handsker og knæ og albuebeskyttere hvis du har

Odense Skiklub stiller derudover alt rulleskiudstyr til rådighed (rulleski, støvler og stave)

Udfyld tilmeldingsblanketten på følgende link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSev-4vknT1Y9rXM8yUsWxPIXxzxT7sWCx6y4iaRNFy8R9tAQA/viewform?usp=pp_url