Langrend

Langrend på Fyn
Det kræver i sagens natur sne før der er mulighed for langrend på hjemlig grund. Odense Skiklub følger vejrudviklingen og prøver at trække spor hvor det er muligt. Det kan være ved Stavidsåen, på golfbanen og andre oplagte steder hvor sneen har lagt sig. Følg med her på Odense Skiklubs hjemmeside. I Sollerup og Svanninge Bjerge ved Fåborg, er de ofte begunstiget af at sneen holder sig længe på skovløjperne.

Rabataftale
OS har lavet en rabataftale med Nordic Sport, så du som medlem af Odense Skiklub får 10% rabat på normalprisen på alle varer. Send en mail til odenseskiklub@odenseskiklub.dk og vi sender dig en mail med en klubkode til opnåelse af rabatter.

DM langrend
Er også aflyst i 2021. Læs mere om alternatiet: DM Rulleski Uge,- Tour de Rulleski her: DM langrend

Voks og pleje af ski
Det siges, at det ved noget vejrlig kan være lidt vanskeligt at finde den rigtige voks. Hvis du søger vejledning i at pleje og vokse dine langrendsski så har SWIX en hjemmeside der hjælper på vej.

Langløb
Mange synes det er fascinerende at følge eller deltage i langløb, blandt de kendteste er Vasaloppet, Birkebeineren og Marcialonga. her kan du gå ind og læse om løbene.

Vasaloppet

Birkebeinerrennet 

Marcialonga

Worldcup
Altid meget spændende at følge – World Cup i langrend 

Skiskydning

Tosset med skiskydning (også kaldet biathlon) – en af vinterens mest populære vintersportsgrene. Skiskytterne har deres eget forbund se bl.a. konkurrencekalenderen. Worldcuppen begynder den 24. november i Östersund, Sverige.

Biathlon kan i Danmark dyrkes  med skydning kombineret med rulleski, løb og orienteringsløb.