Skifitness

Den bedste forberedelse til en skitur er at sørge for at kroppen er i god form. I Odense Skiklub får du træning á 1½ times varighed. Det giver tid til både opvarmning, konditions-, smidigheds- og styrke- samt balancetræning før der strækkes ud. Hele kroppen arbejdes igennem, men der er selvfølgelig særlig fokus på de områder der belastes både når man løber langrend og alpint.

Det kan anbefales at komme i gang med træningen et godt stykke tid før skituren, da særligt sener og led bruger nogle måneder på at oparbejde styrke. Dog er lidt træning bedre end ingen.

Selvom vi er mange der er glade for sne og skiløb er der også deltagere der blot kommer for den gode trænings skyld. Træningen er nemlig ret alsidig.

Ved skifitness er der altid to undervisere, der er fysioterapeutstuderende. Derved sikrer vi korrekt instruktion og evt korrektion, så vi kan få mest muligt ud af træningen. 

Vi træner mandage og onsdage i Odense kasernens gamle gymnastiksal ved Squash Centret på Sdr. Boulevard. Det gælder også i skolernes efterårs- og vinterferie.  Der er ingen skifitnes mellem jul og nytår,- sidste gang før jul er således onsdag 20.12.22 og første gang i det nye år er onsdag 3.1.24.

Start og sluttidspunkter for denne sæsons skigymnastik: 11. september 2023 til udgangen af marts 2024  

Du kan frit komme den eller de dage, der passer dig.

Mandag kl. 19.00-20.30 

Onsdag kl. 17.00-18.30 

Det kræver medlemskab at deltage i skigymnastikken, men det er selvfølgelig muligt at deltage gratis et par gange for at se om det matcher forventningerne.

Medbring venligst: Din egen elastik, 2 gulvklude evt måtte og drikkedunk samt lidt godt humør.  Så sørger vi for god musik og godt selskab.