Aktiviteter

 

Skiture med OS
Odense Skiklub arrangerer hvert år flere skiture til både alperne i syd og fjeldene i nord. På de fleste ture er der ski-instruktion med danske instruktører. Turene er for alle der nyder fællesskab og skiløb. Alle kan deltage uanset alder og færdigheder. I Odense Skiklub lærer man at stå på ski og udvikle skiløbet, det er ikke noget man behøver at kunne i forvejen. 

Se mere på forsiden: www.odenseskiklub.dk

 

Danski-logoAlpint
En fascinerende vinteraktivitet. Du kan intet, spejder mod tinderne og på få dage, med god instruktion, kan du knibe dig selv i armen og konstatere, at DU har klaret løbet fra bjergets top og ned. Tidlig morgen på pisterne, nyprepareret, ingen har været der før. Stille skiløb i nysne, skiene eller board cruiser nedad. Situationer hvor kroppen bare lever og vil have mere. Kombiner det med godt selskab på skiklubbens ture – så fås det ikke bedre.

Langrend
Forestil dig ski glide over mark, langs hegn eller i skoven i snedækket vinterstilhed. Lyt til åndedræt, mærk friskheden i kinderne og lad dig føre ad langrendsspor ud i vinterdanmark. Måske er du til hyttehygge mod nord med skiløb til døren eller udfordrende konkurrencer. Langrend har det hele.

Skigymnastik
Træning og motion betyder meget for udøvelsen af vor sport. Derfor arrangeres skigymnastik to gange ugentlig i perioden september til april.  Vi undervises af dygtige instruktører. Deltagelse i skigymnastik er med i kontingentet.

Løbefitness

Hver torsdag i gymnastiksæsonen mødes vi med gymnastikinstruktørerne forskellige steder i Odense. Den følgende time vil vi bruge byen og naturen som træningsforum. 
Det er et tilbud til begynderen og den let øvede løber, så det forventes ikke at du kan løbe mere end 2 km sammenhængende. Træningen vil både være kondition, styrke, balance og løbeteknik – på et niveau hvor alle kan være med!

Løbetræning
Løbeaktiviteter er også en del af skiklubbens træningsmuligheder som kan dyrkes hele året. Der løbes et par gange om ugen. Der er fokus på gode oplevelser og socialt samvær.

Rulleskitræning
Året rundt tilbyder klubben instruktion og træning i rulleskiløb. Rulleskiløb er i dag både en selvstændig disciplin med træning og konkurrencer og tillige en velegnet forberedelse til langrend.

Skilift og snescooter
Klubben råder over en skilift, der kører i week-enden når der er tilstrækkelig med sne på skibakken. Ligeledes vil der blive kørt langrendsspor op med snescooteren hvor sneforholdene er tilstrækkelig gode.

Skireparation
Skiene holder længere hvis de passes og vokses, desuden kører de også bedre. I sæsonen er der værkstedsdag, hvor man kan ordne sine ski under  vejledning, derudover kan man låne udstyr, så man selv kan stå med det hjemme.

Øvrige aktiviteter
Udover skiløb arrangerer klubben også varierende  “barmarks-aktiviteter” så som foredrags-aftener, udstyrs-og vedligeholdelses-dag, vinsmagning, klubaften hos lokal forhandler, andespil, julefrokost og “after-ski party” eller måske æggekagespisning.

Instruktøruddannelse
Har du ønsker og drømme om at blive skiinstruktør, så foregår det via Den Danske Skiskole som samarbejder med Danmarks Skiforbund. Du kan læse om krav og  uddannelsesmuligheder på http://dendanskeskiskole.dk/