Mogens Feldfoss

Æresmedlem i Odense SkiklubIMG_1778

Mogens udtrådte at bestyrelse i skiklubben ved generalforsamlingen i 2007, efter at have været formand, næstformand og alm. bestyrelsesmedlem gennem mange år. Ved den lejlighed valgte man, at give Mogens den hæder at blive æresmedlem af klubben, så sammen med Viggo ”Stål” Hansen har skiklubben 2 fornemme repræsentanter som æresmedlemmer. Erling Ecklon havde følgende ord til Mogens ved udnævnelsen til æresmedlem.

Kære Mogens,

Da vi i sin tid (1992) lavede formandsskiftet, lovede du meget loyalt at fortsætte i bestyrelsen, et års tid endnu.

Så enten er du ikke ordholdende eller også kan du ikke regne eller også har du ikke haft tillid til at den nye formand kunne finde ud af det eller også har du valgt at fortsætte 15 år endnu i Odense Skiklubs bestyrelse, fordi du kan lide det.

Jeg har fundet Klub Nyt nr. 106 maj/juni 1992 frem og set på hvad jeg sagde dengang og det har virkelig vist sig at være langtidsholdbart, tillad et enkelt citat: Du motiverer, du begejstrer du beder – du inspirerer – du overbeviser. Din arbejdsindsats i din formandsperiode har været formidabel og ikke bare i forbindelse med OS’s daglige forretninger. Du har haft energi til at iscenesætte skimesse, jubilæumsfest, klubseminarer og klubture. Du har opdyrket og plejet gode sponsorer og skabt goodwill overalt for Odense Skiklub.

Og jeg vil tilføje at din arbejdsindsats ikke er mindsket med årene. Du har løbende stået for masser af arrangementer, andespil, Surf og Ski- arrangementer etc., samtidig med at du har ”kanvasset” for at få tegnet annoncer til vores klubblad. Du er god til at få idéer og du lader det ikke bare blive ved forslaget – du står selv for udførelsen med assistance fra frivillige medlemmer. Med risiko for evt. at have forbigået et eller andet vil jeg sige at din ”finest hour” var i forbindelse med afviklingen af en afdeling af World Cup i rulleski i 2000 her i Odense.

Skal jeg sætte dig lidt i den skæve vinkel, så ved jeg ikke rigtigt om du fik hængt din gamle formandskasket helt væk. Når du er blevet sendt i byen for at repræsentere vor lille forening til skisportens fremme, er du tit set i avisen i dybsindige eller muntre samtaler med diverse notabiliteter: Her ses Rådmanden/Borgmesteren sammen med Mogens Feldfoss, formand for Odense Skiklub. Journalister og fotografer er jo kendt for deres til tider halvsløje research.

En ting er sikkert, du har altid været klubben en fantastisk ambassadør – hvad du i tidernes løb har udrettet for Odense Skiklub lader sig næppe fyldestgørende beskrive.

Du træder nu ud af bestyrelsen efter samlet 23 års virke; men du sætter ikke alle dine gamle kæpheste på stald, du har lovet at ”kanvasse” endnu ”15 år” for OS.

I afskedsgave har jeg hele tre ting til dig: 1 flaske god whisky med glas – et beskedent gavekort og ikke et efterlønsbevis, men et æresmedlemsskabsbevis. Jeg ved ikke hvad du bliver mest glad for, men at en samlet bestyrelse har tiltrådt din udnævnelse til æresmedlem, kan ikke komme bag på nogen.

Kære Mogens, tillykke med din nye værdighed og endnu engang for din indsats.