HUSK GENERALFORSAMLING ONSDAG D. 24 APRIL KL. 19:00

GENERALFORSAMLING ONSDAG D. 24 APRIL KL. 19:00 afholdes i Odense Orienteringsklubs lokaler. Indkaldelse følger senere.

Læs Mere


Prøv rulleski i Odense skiklub

Vi har nu endelig fået opgraderet vores rulleskiudstyr, så der skulle være noget, der passer til alle. Det er Johan Falmår det står for rulleskiudstyret. Man kan prøve rulleski 1-2 gange i følgeskab med Johan. Evt. kan udstyret lånes med hjem over en weekend, hvis man gerne efterfølgende vil prøve selv. Men, det SKAL leveres tilbage senest om mandagen. Johan laver primært prøveture om tirsdagen. Har du lyst til at prøve rulleski, så kan du kontakte Johan på: e-mail: johan@falmaar.dk

Læs Mere


Danmarskmester i OS!

Så vandt Kristian Bonne Wulff igen guld i DM lang, 50 km, for Odense Skiklub. Vandt tidligere DM i kortdistance. Begge titler ved DM i Kvitåvatn.  ET STORT TILLYKKE TIL CHRISTIAN WULFF! 

Læs Mere


Udlån af ski-smørekasser

Smørekasserne kan lånes ved, at henvende sig til Erling Ecklon på tlf. 21178003 eller på erling.ecklon@gmail.com, og de udleveres ved gymnastikken mandag eller onsdag efter aftale med Erling. Kasserne indeholder bl.a. specielle skruetvinger, file, strygejern og voks. Hvis skiene har større skade må det anbefales at de repareres af professionelle. Surf & Ski og andre sportsforretninger har maskiner, udstyr og erfaring med reparationer.    

Læs Mere


Skispecifik balancetræning

Se Martins slides ang. skispecifik balancetræning her...

Læs Mere