Skiture 2019

Generelt om skiture med Odense Skiklub
Odense Skiklub arrangerer selv, eller i samarbejde andre skiklubber, hvert år flere skiture til både alperne i syd og fjeldene i nord. På de fleste ture er der ski-instruktion med danske instruktører. Turene er for alle der nyder fællesskab og skiløb. Alle kan deltage uanset alder og færdigheder. I Odense Skiklub lærer man at stå på ski og udvikle skiløbet, det er ikke noget man behøver at kunne i forvejen.

Se instruktioner for booking nederst på denne side!

Skiture i 2019:

Uge 4 til Kappl/Ischgl, Østrig
Den helt traditionelle alpine uge 4 tur til et sted i alperne, med Kim Dalgaard…

Se turbeskrivelsen her! 
Er afviklet!

Uge 7 til St. Anton, Østrig
En årligt tilbagevendende tur, med Hans Wagner…

Se turbeskrivelsen her!
Er afviklet!

Uge 8, Skarslia, Norge
Langrend og familie. Tag med Odense Skiklub på en rigtig langrendstur til Norge. Både for begyndere og øvede. Opholdet er arrangeret som en del af Ruby-Rejsers fællesrejse-koncept med madhold og meget mere…

Se turbeskrivelsen her!
Er afviklet!

Uge 9, Canazai, Italien
Kirsten Neckelmann gentager succesen fra sidste år som turleder på en ny spændende tur til det storslåede Sella massiv i Italien ….

Se turbeskrivelsen her!
Er afviklet!

Uge 11, Hafjell, Norge
Den traditionsrige korttur til Norge med Lotte Feldfoss ….
Se turbeskrivelsen her!
Er afviklet!

Booking af din skitur.
Bookingen af din skitur kan kun foretages via Odense Skiklubs administrationsplatform, Conventus. Ved booking skal depositum, eller hele beløbet ved korte ture betales. Der kan kun benyttes Dankort, eller Visa/Dankort ved betalingen.

OBS!
Når du booker en tur skal du logge på med din Conventus-profil. Hvis du ikke har prøvet dette før så følg vejledningen her:

  • Hvis du logger på her første gang skal du:
  1. Klikke på “glemt adgangskode” i boksen i logon billedet
  2. Indtaste din mail-adresse
  3. Du vil nu få tilsendt en adgangskode på din mail
  4. Log nu på med din mail-adresse og adgangskode som du fik tilsendt
  5. Når du er logget på, kan du med fordel ændre din adgangskode, til én du kan huske!
  6. Du skal også tjekke dine personlige oplysninger, som vi har registreret. Dette er vigtigt, da det er disse oplysninger vi fremover bruger ved booking af ture mv.

Hvis I er flere der deler mail-adresse, sendes der kun én adgangskode. Når I logger på, kan i vælge den profil/person I ønsker at tilmelde.

  • Vær opmærksom på at man kun kan tilmelde én person ad gangen, og at man SKAL være logget på som den person man tilmelder!
  • Får du problemer med bookingen, så send os en mail på odenseskiklub@odenseskiklub.dk, så vender vi snarest tilbage med en løsning (Lad venligst være med at ringe til os, vi ringer tilbage hvis nødvendigt).