Livigno 2020

Fra d. 24. 01 til d. 02.02 var vi 35 skiklub medlemmer og tre skiinstruktører i Livigno.

Turen derned foregik i en komfortabel bus med to dygtige chauffører og god plads.

Vi havde en rigtig god tur med sol i 6 dage og snevejr i 1½ dag. Pisterne var perfekte både på Carosello 3000 og Montellino siden. 33 af os boede midt i byen på Hotel Valtellina og 5 på Hotel Galli. Begge hoteller leverer en super service og god mad. De fleste aftner holdt vi after-ski på Hotel Valtellina, hvor alle også spiste aftensmad sammen.

I år var der 7 nye skiklubmedlemmer med på turen. De 7 faldt godt til i gruppen af garvede ”uge 4 deltagere”.Af de tre skiinstruktører var kun Ole genganger fra tidligere år. De to nye Ida og Peter var positive bekendtskaber med god fornemmelse for de grupper de instruerede. Som tidligere år fandt vi sammen i mindre grupper med nogenlunde samme erfaringer på ski.

Det var skønt at tage helt til toppene og derefter suse ned af de brede ”motorveje” på begge bjergsider med de forskellige sværhedsgrader.

Som arrangør af turen var det meget tilfredsstillende og gør opgaven let når både pisterne, vejret og hotellerne er i orden, selv om det jo ikke kan tilskrives mig.

Willy Mortensen