Aktiviteter sæson 2024-25

Rulleskiundervisning: Vores børnehold fortsætter i eftersommeren ved Ditte Marie Berg-Sørensen og Jacob Grønning. Første træning efter ferien bliver onsdag den 7. August kl 17-18.30 i Forskerparken.
 
Rulleskitræning: Se venligt nederst
 
Skifitness starter igen mandag d. 9.9. kl 19.00 og onsdag 11.9. kl 17.00. Herefter træner vi alle mandage kl 19-20.30 og onsdage kl 17-18.30 også i efterårs- og vinterferien, men ikke mellem jul og nytår. Sæsonen slutter omkring påske 2025.
 
Skiferie uge 4: Peter Thøgersen har planlagt tur til Folgarida i Italien i uge 4. Der er åbnet for tilmelding her: https://odenseskiklub.dk/?page_id=7157
 
Skiferie uge 13: Susanne Refsgaard arbejder på at lave en efterfølger til Hafjell turen: En tur på 4-6 dage i uge 13 med bus, men sandsynligvis også med mulighed for kør selv. Destinationen er Norge Hafjell-Kvitfjell, tæt på pisten. Som Hafjell turen bliver turen tilrettet et bredt publikum: Unge såvel som ældre, nybegyndere såvel som rutinerede deltagere. Udover alpint skiløb, er der også mulighed for at løbe langrend. Vi håber at åbne turen for tilmelding omkring august.
 
Vinsmagning: Arrangerer Kim Dalgaard igen i samarbejde med Jacob fra Cru Vin, så reservér tirsdag d. 12/11.
 
Julearrangement onsdag d. 11.12. Hans Bertelsen og Anna-Line Schmidt er primus motor. De har lejet det hyggelige hus med atmosfære i Åløkkeskoven og håber på mange fremmødte. De får brug for hjælpere, så meld dig meget gerne ved at sende en mail til annalineschmidt@gmail.com eller hber52@gmail.com
 
Skireparationsdagen bliver lørdag d. 11.1.25 kl. 10-14 på savværket, Odense Træforarbejdning ApS, Gøteborggade 14, 5000 Odense C.
 
Det var vore egne arrangementer. Udover disse deltager klubben også i:
 
Fjordens Dag lørdag d. 8.9. Her vil der være mulighed for at prøve rulleski og skiskydning.
 
Danmarks Motionsuge, i uge 41. Her vil vi reklamere for at man kan deltage i skifitness og prøve rulleski.
 
Sportslørdag d. 18.1.25
 
For næsten alle aktiviteter gælder at medlemmerne vil få yderligere information når vi nærmer os arrangementet.

 Rulleskitræning Hvornår og Hvor? Find svaret og få andre informationer ved at følge holdet på Facebook under Odense skiklubs rulleski-hold

Hvem: Alle er velkomne. Kan man låne udstyr: Ja, de første par gange,- efter aftale med Johan Falmår.  Pris: Deltagelse er gratis. Som medlem af Odense Skiklub får du adgang til andre aktiviteter i Odense Skiklub og har mulighed for at låne udstyr!!  Facebook: Odense skiklubs rulleski-hold Her kan du også få kontakt med andre rulleski-løbere. Se mere her!
Kontakt: johan@falmaar.dk

Har du ønsker eller forslag til yderligere aktiviteter, så send en mail til os på: odenseskiklub@odenseskiklub.dk
For tilmelding til arrangementer gå til menubjælken øverst og vælg “Aktiviteter”, dernæst “tilmelding til arrangementer”