Rulleski intro-kursus for børn

🎿🌟 Oplev et nyt eventyr for børn og unge på rulleski med Odense Skiklub! 🌟🎿

Er du klar til at udforske nye grænser og prøve noget helt anderledes? Så er vores spritnye rulleskihold for børn og unge i alderen 6-17 år det perfekte sted for dig!

🌟 FOKUS PÅ LEG OG SJOV PÅ SKI! 🌟 Vi tror på, at den bedste måde at lære på er gennem leg og sjov! Vores træninger er fyldt med glæde og grin, hvor vi udforsker balance, mod og samarbejde på skiene.

🎿 LÆR AT LØBE PÅ RULLESKI OG LEG PÅ SKI! 🎿 Uanset om du er nybegynder eller har prøvet det før, vil vores træninger give dig mulighed for at mestre kunsten at løbe på rulleski og udforske nye måder at have det sjovt på skiene! Og med vores laser-rifler fra Dansk Skiforbund, kan du endda prøve kræfter med skiskydning under træningen!

💪 MOD TIL AT TURDE! 💪 Vi opmuntrer alle til at udfordre sig selv i et trygt og støttende miljø. På vores hold handler det om at vokse, lære og have det sjovt!

🔑 ALLE KAN DELTAGE! 🔑 Ingen grund til at bekymre dig om udstyr! Vi tilbyder rulleski, støvler og stave til alle deltagere, så du kan komme og deltage uden problemer!

Vores dygtige instruktører:

🎿 Ditte: Uddannet skiinstruktør og talentgruppeansvarlig for unge i Vestdanmark. Studerer til daglig Idræt og Sundhed på SDU.

🎿 Osvald: 20 år gammel, uddannet ski- og skydeinstruktør. Aktiv skiskytte og repræsenterer Danmark ved internationale konkurrencer.

🕒 TIDSPUNKT 🕒 Træning vil finde sted ved Forskerparken (Odense Universitet) onsdage kl. 17-18.30 og/eller lørdage kl. 9.30-11.00.

Pris: Indmeldelse i Odense skiklub (100 kr. pr. år) + 150 kr.

For at børne/unge-holdet kan blive en realitet, har vi brug for tilsagn fra mindst 6 børn/unge, der kan deltage i træningen 1-2 gange om ugen i perioden april-juni.

Max deltagerantal: 10

Så 🚀 tilmeld dig nu og vær med til at skabe minder for livet på vores sjove og legende rulleskihold! 🚀

📝 Tilmelding:

Kontakt os i dag for at sikre din plads!

  1. 📞 Jacob Grønning, tlf.: 28859884 ✉️ jacobgroenning@gmail.com
  2. Indmeld dig i Odense Skiklub via: http://odenseskiklub.dk/Bliv%20medlem/opret%20profil.php

Vi glæder os til at se dig på skiene! 🎉