Referat og info om generalforsamling fra den 16.04.24

Klubben holdt generalforsamling 16.4. Der var fint fremmøde og  der var en dejlig bred og interesseret deltagelse i diskussionerne. Nogle af medlemmerne har tilbudt at stå for eller tage del i bla planlægning af skiture, vinsmagning og julebanko.  Det er bestyrelsen meget taknemmelige for og vi vil selvfølgelig støtte jer og bakke op så vore fælles opgaver løses bedst muligt.

Vi har sagt velkommen til to nye bestyrelsesmedlemmer, Birthe Matzon og Else Marie Søndergård Rasmussen. Det betyder at vi desværre har måttet sig farvel til Stine Laforce, der fraflytter vores område og Allan Liborius Nielsen. Klubben udtrykte sin tak for deres fine arbejde til gavn for os alle.

Referat Generalforsamling Odense Skiklub 16.04.2024

Allan fik også tildelt vandrepokalen ”Årets leder” i erkendelse af hans mere end 20 årige arbejde for klubben først udenfor, siden i bestyrelsen.  Mange af medlemmerne kender Allan fra klubture, andre arrangementer og som medlemsansvarlig og hovedansvarlig for skiturene. Han har et dybt kendskab til klubbens historie og medlemerne. Allan er bla. blevet betegnet som vellidt, et” loyalt og skattet medlem” og ”et arbejdende bestyrelsesmedlem”. Allan har tilbudt at fortsætte som medlemsansvarlig, hvilket bestyrelsen er taknemmelige for.