Skifitness

Den bedste forberedelse til en skitur er at sørge for at kroppen er i god form. I Odense Skiklub får du træning á 1½ times varighed. Det giver tid til både opvarmning, konditions-, smidigheds- og styrke- samt balancetræning før der strækkes ud. Hele kroppen arbejdes igennem, men der er selvfølgelig særlig fokus på de områder der belastes både når man løber langrend og alpint.

Det kan anbefales at komme i gang med træningen et godt stykke tid før skituren, da særligt sener og led bruger nogle måneder på at oparbejde styrke. Dog er lidt træning bedre end ingen.

Selvom vi er mange der er glade for sne og skiløb er der også deltagere der blot kommer for den gode trænings skyld. Træningen er nemlig ret alsidig.

Ved skifitness er der altid to undervisere, der er fysioterapeutstuderende. Derved sikrer vi korrekt instruktion og evt korrektion, så vi kan få mest muligt ud af træningen. 

Vi træner mandage og onsdage i Odense kasernens gamle gymnastiksal ved Squash Centret på Sdr. Boulevard. Det gælder også i skolernes efterårs- og vinterferie.  Sidste træning i denne sæson er onsdag 27.3.

Du kan frit komme den eller de dage, der passer dig.

Mandag kl. 19.00-20.30 

Onsdag kl. 17.00-18.30 

Det kræver medlemskab at deltage i skigymnastikken, men det er selvfølgelig muligt at deltage gratis et par gange for at se om det matcher forventningerne.

Medbring venligst: Din egen elastik, 2 gulvklude evt måtte og drikkedunk samt lidt godt humør.  Så sørger vi for god musik og godt selskab.

Hvis du kommer i bil skal du være opmærksom på parkeringsreglerne.

”Der er to områder med forskellige regler:

1: Parkering er altid mulig med tilladelse på de P-pladser, der er afbilledet på foto (afmærket med “P”). Ved parkering hér kan du hos en medarbejder i receptionen få en parkeringstilladelse, der gælder i længere tid,- pt. til 30.6.24. Alternativt kan du selv oprette en tilladelse på Ipad ved indgangsdøren fra gården. Denne selvbetjenings-tilladelse gælder kun for den pågældende dag i 4 timer og IKKE i gården.

2: Såfremt alle ovennævnte pladser er optaget er det tilladt at parkere i gården mellem squashcenter og kasernehal. Parkerer du hér skal du kontakte en medarbejder i receptionen for at få en parkeringstilladelse. Tilladelsen gælder kun for det aktuelle besøg. Du kan ikke selv oprette tilladelse på Ipad til parkering i gården.

Vær opmærksom på at det ikke er tilladt at parkere langs hækken mod kirkegården eller andre steder på området.”