Rabatordninger

Som medlem i Odense Skiklub kan du få rabat i følgende butikker:

Surf & Ski, Rugårdsvej 21, 5000 Odense C: WWW.SURF-SKI.DK  giver 15% på alle vintervarer og 10%  på alle sommervarer. Der gives dog ikke rabat på nedsatte varer eller elektronik.

District10, der gives rabat både i butikken og på deres hjemmeside district10.dk . Du får 10% rabat – også på allerede nedsatte varer.

Friluftslageret, Læssøegade 12 og Sct. Anne Plads 2-4, 5000 Odense C, Friluftslageret.dk : 20 % rabat på varer, der ikke er nedsat. På nedsatte  varer gives rabat, svarende til 20% på den vejledende pris. Du får rabat både i den fysiske butik og i webshoppen. NB Enkelte produkter er ikke en del af denne aftale.

Steep and Deep giver 10% rabat på alle ikke nedsatte varer samt skiservice. Dog gives ingen rabat på støvler.
Rabatten ydes både i den fysiske butik og på webshoppen.
I den fysiske butik skal du kunne dokumentere at du er medlem af Odense Skiklub, ex ved at logge ind på din profil på Conventus.
Handler du på hjemmesiden skal du, når du er ved at tjekke ud, anføre en rabatkode. (Feltet koden skal skrives i er under foto af dine varer). Orienter dig om Steep and Deeps butikker og webshop hér 

Rabatkoder o.l. får du ved henvendelse til odenseskiklub@odenseskiklub.dk eller ved at kontakte en af bestyrelsesmedlemmerne se info på http://odenseskiklub.dk/?page_id=7657.