Bliv medlem af Odense Skiklub

Vigtigt!

Er du allerede medlem af Odense Skiklub, skal du ikke tilmelde dig her. Du vil modtage en mail i løbet af juli med betalingsanvisninger for kontingentbetaling.

Betingelser for medlemskab:
Hvis du ønsker at blive medlem af Odense Skiklub, skal du først oprette en profil i Conventus, som er det administrationssystem vi bruger i Odense Skiklub. Herefter skal du betale kontingent for det første år. Du kan betale med Dankort eller Visa/Dankort.

Når du er medlem, vil dit kontingent, hvert år,  automatisk blive trukket på dit betalingskort ved udløbet af abonnementsperioden (1/8). Får du nyt kort i mellemtiden, får du automatisk en e-mail om, at du skal tilmelde dit betalingskort på ny. Kommer du i restance på grund af skift af betalingskort eller af anden årsag, trækker vi automatisk det skyldige beløb på dit betalingskort.

Du kan selvfølgelig til en hver tid melde dig ud af klubben igen, og der vil ikke blive trukket yderligere beløb på dit betalingskort. Dog skal udmelding foretages inden abonnement-periodens udløb. Kontingent indbetalinger refunderes ikke.

Hvis du accepterer disse betingelser skal du gennemføre både TRIN 1 og TRIN 2,  jfr. nedenstående vejledning, for at blive medlem.

Af IT-sikkerhedsmæssige årsager kan man ikke tilmelde sig fra udlandet (kun via en dansk IP-adersse).

OBS! Hvis du får problemer i forbindelse med tilmeldingsprocessen så kontakt os på odenseskiklub@odenseskiklub.dk

BLIV MEDLEM: FORTSÆT TIL TRIN 1 og 2, KLIK HER!